HemSportWorld Cup2022 World Cup Semifinal Schema: Livestream Argentina vs Kroatien

2022 World Cup Semifinal Schema: Livestream Argentina vs Kroatien

Kvartsfinalerna är över, VM 2022 går in i semifinalerna som hålls tisdagen den 13 december och onsdagen den 14 december.

Fyra lag möts i semifinalen i Qatar 2022 World Cup, nämligen Argentina, Kroatien, Frankrike och Marocko.

Argentina vs Kroatiens semifinalschema

Baserat på World Cup-schemat 2022 kommer semifinalomgången mellan Argentina vs Kroatien att hållas på tisdag (13/12/2022) på Lusail Iconic Stadium, Qatar.

Argentina vs Kroatien live sänds av STV klockan 20:00 CEST, medan Frankrike vs Marocko dagen efter.

Argentina kom till semifinal efter att ha besegrat Nederländerna med 4-3 på straffar. Matchen var spännande eftersom Nederländerna kunde jämna till 2-2 under ordinarie tid 90 minuter.

Efter att ha gjort några ändringar under 30 minuters tilläggstid avgjordes matchresultatet på straffar. Här blev den argentinske målvakten Emiliano Martinez hjälten. Aston Villa-målvakten lyckades rädda 2 straffsparkar, medan den holländska målvakten Andries Noppert bara räddade 1 straff.

Samtidigt är Kroatien också i semifinal tack vare segern på straffar mot Brasilien. Kroatien har två gånger gått vidare till de högre stadierna på straffar, först besegrade Japan med 1-3 i de sexton senaste och besegrade Brasilien med 4-2 i kvartsfinalen.

Så båda lagen är i semifinal efter att ha vunnit på straffar. Har mötet mellan Argentina och Kroatien potential att sluta med straffar?

Läs andra utvalda nyheter från Resepbyta.com/sv/ på: "Google News"