HemSportFotbollInter Milan mot Monza Liveströmning: Hur Man Tittar - Serie A, Lördag...

Inter Milan mot Monza Liveströmning: Hur Man Tittar – Serie A, Lördag 15/04/2023

Lördag 15/04/2023 kommer Inter Milan-laget att tävla mot Monza-laget i Matchdag 30 i Serie A 2022/2023. För livestreaming av Inter Milan mot Monza, förhandsvisning och hur man tittar på det, se den här artikeln.

Avspark20:45 CET
Officiell TVC More Sport
Se länk

Förhandsvisning

Inter Milan behöver en vinst över Monza för att öka sina chanser att sluta bland de fyra bästa i Serie A. För närvarande ligger de på femte plats med 51 poäng, bara en poäng från Milan som ligger på fjärde plats.

Inter tog precis en viktig 2-0-seger över Benfica i den första delen av Champions League-kvartsfinalen på tisdagen. De har dock inte råd att slappna av eftersom de snabbt måste studsa tillbaka för att jaga de fyra bästa i ligan. Tränaren Simone Inzaghi beklagade det ”galna schemat” som innebar att de var tvungna att spela fyra matcher på 11 dagar.

Nerazzurri har ett bra resultat mot lag som precis har flyttat upp på stegen. De har inte förlorat några av sina senaste 28 ligamatcher mot sådana lag, inklusive oavgjort 2-2 borta mot Monza den 8 januari 2023. Inter gick vidare genom Matteo Darmians mål i den 10:e minuten, men Monza kvitterade bara en minut senare genom Patrick Ciurria.

Lautaro Martínez satte Inter tillbaka i ledningen i den 22:a minuten med sitt andra mål för säsongen mot Monza. Monza räddade en poäng i den 90:e minuten tack vare ett självmål av Denzel Dumfries som avledde Ciurrias frispark i eget nät.

Inter kommer säkerligen att vilja fortsätta den sviten och undvika en tredje nederlag i rad på hemmaplan. Det har inte hänt sedan april 2013. Inter är segerlösa i sina fyra senaste Serie A-matcher. Inter har bara gjort totalt ett mål på sina tre senaste Serie A-matcher.

Det har inte blivit oavgjort i någon av Nerazzurris hemmamatcher i Serie A den här säsongen. Inter har alltid förlorat med 0-1 i sina två senaste hemmamatcher i Serie A, nämligen från Juventus och Fiorentina.

Monza är i en säker position från hotet om nedflyttning med 13 poäng mer än lagen under dem. De var nära att vinna över Udinese i sin senaste match, men en straff på stopptid gjorde det till 2-2 och förlängde deras segerlösa löpning.

Med ägaren Silvio Berlusconi för närvarande på sjukhus vill tränaren Raffaele Palladino att hans lag ska gå all out i varje match. Dessutom kommer tre av de kommande sex matcherna att vara mot de nuvarande fem bästa lagen, inklusive Inter.

Monza är inte rädd för att möta storlag den här säsongen. De har slagit Juventus och Bologna sedan början av detta år. Däremot måste de förbättra sin bortaform om de ska upprepa den chocken. De har inte vunnit på sina tre senaste bortamatcher och har alltid släppt in det första målet. I kvällens duell finns det flera spelare att se upp med. Romelu Lukaku är spjutspetsen i Inters anfall. Han har gjort 14 mål, vilket är näst flest i Serie A den här säsongen. Fyra av hans mål var öppnare. Carlos Augusto, Ciurria och Gianluca Caprari är Monzas mest produktiva anfallstrio den här säsongen, med fem, fyra respektive fyra mål.

Intressant Statistik och Fakta

Monza och Inter Milan gjorde oavgjort 2-2 på U-Power Stadium den 8 januari 2023 i en Serie A-match.

Nerazzurri gick framåt genom Matteo Darmians mål i den 10:e minuten, men Monza kvitterade bara en minut senare genom Patrick Ciurria.

Lautaro Martínez satte Inter tillbaka i ledningen i den 22:a minuten med sitt andra mål för säsongen mot Monza.

Monza räddade en poäng i den 90:e minuten tack vare ett självmål av Denzel Dumfries som avledde Ciurrias frispark i eget nät.

Detta är Inters fjärde raka vinstlösa ligamatch (D1, L3) och Monzas tredje vinstlösa ligamatch (D3).

Inter ligger kvar på femte plats med 51 poäng, medan Monza är trettonde med 35 poäng.

Head-to-Head

• 8 jan 2023 – Monza [2 – 2] Inter Milan (Serie A)

Inter Milan Prestation

• 20 mars 2023 – Inter Milan [0 – 1] Juventus (Serie A)
  • 01 april 2023 – Inter Milan [0 – 1] Fiorentina (Serie A)0
  • 07 april 2023 – Salernitana [1 – 1] Inter Milan (Serie A)
  • 12 april 2023 – Benfica [0 – 2] Inter Milan (UEFA Champions League)

Monza Prestation

• 04 mar 2023 – Monza [2 – 1] Empoli (Serie A)
  • 12 mar 2023 – Verona [1 – 1] Monza (Serie A)
  • 18 mars 2023 – Monza [1 – 1] Cremonese (Serie A)0
  • 8 april 2023 – Udinese [2 – 2] Monza (Serie A)