HemSportFotbollSchweiz mot Israel Livestreaming: Förhandsvisning och hur man tittar - EM 2024-kval,...

Schweiz mot Israel Livestreaming: Förhandsvisning och hur man tittar – EM 2024-kval, 28 mars 2023

Tisdagen den 28 mars 2023 kommer det schweiziska landslaget att tävla mot det israeliska laget i den andra omgången av EM 2024-kvalgruppen A. För en livesändning av Schweiz vs Israel, en förhandstitt och hur man tittar på den kan ses i Denna artikel.

Avspark19:45 CET
Officiell TVC More Sport, TV6 Sweden
Se länk

Förhandsvisning

Schweiz tar emot Israel i en kvalmatch för EM 2024 i kväll. Värdarna kommer att försöka uppnå två raka vinster efter att ha besegrat Vitryssland med 5-0 i den första matchen. Renato Steffen var stjärnan för Schweiz seger genom att göra ett hattrick i första halvlek.

Samtidigt fick Israel nöja sig med en oavgjord 1-1 mot Kosovo i föregående match. Dor Peretz blev Israels räddare genom att göra kvitteringen i andra halvlek.

Schweiz har en fördel när det gäller spelarkvalitet och lagprestationer. De har stjärnspelare som Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Ricardo Rodriguez och Haris Seferovic som spelat i stora europeiska klubbar.

De har också erfarna tränare som Murat Yakin som har tränat Basel och Spartak Moskva. Å andra sidan har Israel talangfulla unga spelare som Manor Solomon, Eran Zahavi och Munas Dabbur som spelar i östeuropeiska ligor. De har också en ny tränare som Willi Ruttensteiner som bara har varit ansvarig för laget sedan september 20202.

Baserat på förutsägelser från flera fotbollsajter är Schweiz mer gynnat att vinna över Israel. Viva Bola förutspår slutresultatet 3-0 för att Schweiz ska vinna. Sportkeeda förutspår också en liknande poäng på grund av att Schweiz har bättre offensiv och defensiv kraft än Israel. Sportmole förutspår en 2-0 resultatställning för Schweiz med motiveringen att de har en högre motivation att behålla topplatsen i gruppen.

Intressant Statistik och Fakta

Schweiz har inte förlorat på sina fem senaste matcher i alla tävlingar (W4 D1 L0). De gjorde 14 mål och släppte bara in två mål under den perioden.

Israel har bara vunnit en gång på sina senaste fem matcher i alla tävlingar (W1 D2 L2). De gjorde sex mål och släppte in sju mål under perioden

Schweiz och Israel har exakt samma rekord i sina fyra senaste möten i VM-kvalet. De gjorde oavgjort i alla matcher med poängen 0-0, 2-2, 1-1 och 2-2. De gjorde också och släppte in fem mål vardera under den perioden.

Schweiz och Israel har alltid gjort mål i andra halvlek i sina senaste fyra möten. Schweiz gjorde fyra mål i andra halvlek, medan Israel gjorde fem mål i andra halvlek. Tre av Israels fem mål kom i matchens slutminuter.

Schweiz och Israel har samma två målskyttar i sina fyra senaste möten. De är Hakan Yakin och Yossi Benayoun. Visst gjorde två mål för Schweiz, medan Benayoun gjorde två för Israel. Båda har också varit kapten för sitt landslag.

Schweiz och Israel har två spelare som fått röda kort i sina fyra senaste möten. Det är Stephan Lichtsteiner och Tal Ben Haim. Lichtsteiner fick rött kort i första matchen 2004, medan Ben Haim fick rött kort i sista matchen 2009.

Head-to-Head

• 15 oktober 2009 – Schweiz [0 – 0] Israel (UEFA World Cup -kval)
  • 07 september 2008 – Israel [2 – 2] Schweiz (UEFA World Cup -kval)
  • 03 september 2005 – Schweiz [1 – 1] Israel (UEFA World Cup -kval)
  • 10 oktober 2004 – Israel [2 – 2] Schweiz (UEFA World Cup -kval)

Schweiz Prestation

• 24 nov 2022 – Schweiz [1 – 0] Kamerun (FIFA världscup)
  • 28 november 2022 – Brasilien [1 – 0] Schweiz (FIFA världscup)
  • 03 dec 2022 – Serbien [2 – 3] Schweiz (FIFA världscup)
  • 07 dec 2022 – Portugal [6 – 1] Schweiz (FIFA världscup)
  • 26 mars 2023 – Belarus [0 – 5] Schweiz (UEFA EM -kval)

Israel Prestation

• 28 september 2022 – Ryssland [inställd] Israel (UEFA Nations League)
  • 28 september 2022 – Malta [2 – 1] Israel (Vänskap)
  • 18 nov 2022 – Israel [4 – 2] Zambia (Vänskap)0
  • 26 mars 2023 – Israel [1 – 1] Kosovo (UEFA EM -kval)