HemSportFotbollUCL-resultat (videohöjdpunkter): Besegra Man City, Real Madrid mot Liverpool i Champions League-finalen...

UCL-resultat (videohöjdpunkter): Besegra Man City, Real Madrid mot Liverpool i Champions League-finalen 2021-22

Semifinalerna i UEFA Champions League 2021-22 äger rum på Bernabeu Stadium den 4 maj lokal tid, och Real Madrid spelar hemma mot Manchester City i den andra matchen. I den första omgången av Champions League slog Manchester City Real Madrid med 4-3.

I första halvlek åstadkom inget av lagen någonting. I andra halvlek gjorde Mahrez mål för Manchester City och tog ledningen med sitt mål. I den sista minuten av matchen kom Rodrigo från bänken och gjorde mål två gånger.

Med totalresultatet 5-5 kunde Real Madrid dra denna match till förlängning. Den första halvan av förlängningen slutade med att Benzema satte en straffspark för Real Madrid för att hjälpa dem att gå över målprotokollet.

Resultatet av matchen i går kväll, Real Madrid förlorade mot Manchester City i den första matchen 3-4, hemma i den andra matchen vann Madrid med 3-1.

Totalresultat 6-5 på två matcher vilket ledde till att Real Madrid tog sig till Champions League-finalen. De kommer att tävla med Liverpool om Champions League-titeln den här säsongen.

Läs andra utvalda nyheter från Resepbyta.com/sv/ på: "Google News"
Jag gillar verkligen sport, speciellt om fotboll, MotoGP, badminton, basket och andra. Efter de senaste nyheterna kommer jag snart att skriva här.