HemInfo LiveströmningSerbien möt Schweiz Livesändning, Var Att Se, Lagnyheter 2022 VM Grupp G-kval

Serbien möt Schweiz Livesändning, Var Att Se, Lagnyheter 2022 VM Grupp G-kval

Det Serbien landslaget kommer att möta Schweiz i grupp G-fasen av VM 2022, Fredag ​​2 december 2022. Serbien möt Schweiz livestreaming, förhandsvisning och hur man tittar på det kan ses i den här artikeln.

Efter att ha förlorat med 2-0 mot Brasilien i den första omgången av grupp G tappade Serbien ytterligare två poäng i den andra omgången när de gjorde oavgjort 3-3 mot Kamerun. Som ett resultat måste Orlovi rankas längst ned i grupp G-tabellen med totalt 1 poäng.

Egentligen verkade Serbien spartansk genom att ihärdigt kvittera Kameruns poäng, som hade gjort det första målet i den 29:e minuten. Inom cirka 5 minuter efter att den andra halvleken gått in, gjordes 3 mål för Serbien, vilket gav dem en ledning med 3-1. Tyvärr kunde Kamerun svara på ytterligare två mål så ställningen slutade 3-3.

I sista omgången mot Schweiz var Serbien tvungna att vinna för att ha en chans att gå vidare till åttondelsfinal. Huvudanfallaren Mitrovic kommer att gå i spetsen för anfallet för Dragan Stojkovićs män som sannolikt kommer att fortsätta använda 3-4-3/5-4-1-formationen som användes i de två föregående omgångarna.

Däremot behöver Schweiz bara 1 poäng för att säkra sin plats som tvåa i grupp G. För att säkra uppflyttning till åttondelsfinal förväntas schweiziske tränaren Murat Yakin fortfarande använda samma laguppställning som mot Brasilien, med Xhaka och Freuler framför fyra försvarare.

Det schweiziska försvaret är ganska tufft, bland annat för att det finns målvakten Yann Sommer i försvaret. Borussia Mönchengladbachs målvakt gjorde många utmärkta räddningar under de två första omgångarna för Rossocrociati.

Schweiz är ett starkt lag även om de aldrig har vunnit ett pris i en internationell tävling. Det schweiziska laget vann en biljett till fotbolls-VM 2022 med 5 segrar och 3 oavgjorda europakval, och gjorde 15 mål på 8 matcher. Den offensiva prestationen är mycket bra, och den defensiva prestationen är också bra, och släppte bara in 2 mål.

I den första omgången slog Schweiz Kamerun med 1-0 genom Breel Embolos mål i den 48:e minuten, men de förlorade med 0-1 mot Brasilien i den andra matchen. Som tvåa i gruppen med 3 poäng skulle det räcka med oavgjort för att ge en bra chans att gå vidare till utslagsstadiet.

Så vem tror du vinner? Serbien eller Schweiz? Missa inte att se den här matchen som börjar kl 22:00 lokal tid. Följande är relaterad information om matchen mellan Serbien möt Schweiz:

Livesändning av Serbien möt Schweiz

Matchen Serbien möt Schweiz på Stadium 974 (Doha) kan ses live streaming. Livesändningen av VM-omgången i grupp G 2022 kommer att sändas på STV, TV4 med start klockan 20:00 CET.