HemInfo LiveströmningIran möt USA: Livesändning, Var Att Se, Lagnyheter 2022 VM Grupp B-kval

Iran möt USA: Livesändning, Var Att Se, Lagnyheter 2022 VM Grupp B-kval

Det Iran landslaget kommer att möta USA i grupp B-fasen av VM 2022, Tisdag 29 november 2022. Iran möt USA livestreaming, förhandsvisning och hur man tittar på det kan ses i den här artikeln.

Vid detta VM väcker asiatiska lag stor uppmärksamhet. Trots att Iran förlorade med 6-2 mot England i första omgången kom de tillbaka i andra omgången och slog Wales.

Team Melli gjorde 2 mål i rad mot Wales i sista minuten och vann. Två av Irans mål gjordes av Rouzbeh Cheshmi på 90+8 minuter och Ramin Rezaeian på 90+11 minuter.

Ytterligare 3 poäng placerar Iran på andra plats i grupp B. Carlos Queirózs trupper är bara 1 poäng från England, som nu ligger överst på tabellställningen med 4 poäng efter 2 matcher.

Iran kommer att möta USA i sista omgången av VM:s gruppspel i Qatar. Den som vinner kvällens match kommer att slå sig ihop med England för att kvalificera sig till knockout-stadiet.

Oavsett vilken politisk situation som sker utanför, ur perspektivet av båda sidors styrkor, är USA ett starkt lag med en bra defensiv formation. Det bevisades att de kunde hålla fast vid ett mållöst oavgjort resultat mot England i den senaste matchen.

Därför, även om det iranska laget är på topp efter segern över Wales, kan hoppet om att slå USA-laget i denna match sägas inte vara lätt.

Yanks ligger för närvarande precis under Iran i ställningen i grupp B. Även om de aldrig har vunnit har Gregg Berhalters trupper heller aldrig förlorat i sina tidigare 2 matcher.

Så vem tror du vinner? Iran eller USA? Missa inte att se den här matchen som börjar kl 22:00 lokal tid. Följande är relaterad information om matchen mellan Iran möt USA:

Livesändning av Iran möt USA

Matchen Iran möt USA på Al Thumama Stadium (ad-Dōha) kan ses live streaming. Livesändningen av VM-omgången i grupp B 2022 kommer att sändas på STV, TV4 med start klockan 20:00 CET.