HomeSportVoetbalNewcastle vs. Man United: Livestreamen Waar te Kijken, Nieuws Voor de Wedstrijd...

Newcastle vs. Man United: Livestreamen Waar te Kijken, Nieuws Voor de Wedstrijd | Premier League 02 april 2023

Op zondag 02 april 2023 speelt het Newcastle tegen Manchester United in de Ronde 29 van de Premier League 2022/2023. Streamingverslaggeving van Newcastle vs. Man United, previews en hoe je de wedstrijd kunt bekijken, kun je in dit artikel zien.

Wedstrijdvoorbeeld

Newcastle United ontvangt Manchester United in St. James’ Park op zondagavond (2/4/2023) in de 29e week van de Premier League. Beide teams strijden om de kop van het klassement en hopen op een belangrijke overwinning.

Newcastle staat op de vijfde plaats met 47 punten uit 26 wedstrijden, terwijl Manchester United derde staat met 50 punten uit 26 wedstrijden. De twee teams hebben een verschil van twee wedstrijden met Tottenham Hotspur op de vierde plaats die 49 punten heeft.

Newcastle doet het vrij goed onder de nieuwe coach Eddie Howe, die Steve Bruce in november 2021 zal vervangen. The Magpies hebben slechts drie van hun laatste 15 wedstrijden in alle competities verloren, waaronder het uitschakelen van Southampton in de halve finale van de League Cup.

Ook Manchester United laat verbetering zien na het aanstellen van Erik ten Haq als vaste manager in december 2022. In de laatste 15 duels verloren The Red Devils slechts één keer, namelijk van Liverpool. Een zeer verstikkende nederlaag want Man Utd verloor met 7-0 op Anfield.

Voor zijn 155e wedstrijd tegen Newacastle heeft Man United een enorme dominantie in de laatste zeven ontmoetingen. Hier zijn enkele gegevens die we kunnen verzamelen van de laatste zeven ontmoetingen tussen de twee teams in alle competities, Manchester United won er vijf en speelde twee gelijk.

Interessante Statistieken en Feiten

Man United scoorde 19 doelpunten en kreeg vijf doelpunten tegen in een periode van zeven ontmoetingen.

Manchester United scoort altijd minimaal twee doelpunten in elke wedstrijd. Newcastle United scoorde slechts één doelpunt in de laatste vier wedstrijden tegen Manchester United.

Manchester United wint altijd als eerste in elke wedstrijd. Newcastle United kwam op 28 december 2021 slechts één keer op voorsprong tegen Manchester United, maar speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk.

Man Utd wint altijd de eerste helft in elke wedstrijd. Newcastle United won in de laatste zeven ontmoetingen nog nooit de eerste helft van Manchester United.

De laatste ontmoeting op Old Trafford was op 26 februari 2023, Man United won met 2-0 dankzij doelpunten van Casemiro in de 33e minuut en Marcus Rashford in de 39e minuut.

Head-to-Head

• 26 feb 2023 – Manchester United [2 – 0] Newcastle United (League Cup)
  • 16 okt 2022 – Manchester United [0 – 0] Newcastle United (EPL)
  • 28 december 2021 – Newcastle United [1 – 1] Manchester United (EPL)
  • 11 september 2021 – Manchester United [4 – 1] Newcastle United (EPL)
  • 22 feb 2021 – Manchester United [3 – 1] Newcastle United (EPL)

Prestaties van Newcastle

• 19 feb 2023 – Newcastle United [0 – 2] Liverpool (EPL)
  • 04 maart 2023 – Manchester City [2 – 0] Newcastle United (EPL)
  • 12 maart 2023 – Newcastle United [2 – 1] Wolverhampton Wanderers (EPL)
  • 18 maart 2023 – Nottingham [1 – 2] Newcastle United (EPL)

Prestaties van Manchester United

• 05 maart 2023 – Liverpool [7 – 0] Manchester United (EPL)
  • 10 maart 2023 – Manchester United [4 – 1] Betis (UEFA Europa League)
  • 12 maart 2023 – Manchester United [0 – 0] Southampton (EPL)
  • 17 maart 2023 – Betis [0 – 1] Manchester United (UEFA Europa League)
  • 19 maart 2023 – Manchester United [3 – 1] Fulham (FA Cup)

Mogelijke Basisopstelling

Newcastle (4-3-3)Manchester United (4-2-3-1)