HomeInfostreamingJuventus vs. Monza: Livestream, Waar Te Kijken, Pre-match Review Serie A 2022/23

Op Zondag 29 januari 2023 speelt het Juventus-team tegen Monza in de week 20 van de Serie A 2022/23. Streamingverslaggeving van Juventus vs Monza, previews en hoe je de wedstrijd kunt bekijken, kun je in dit artikel zien.

De hevige strijd van dit weekend tussen Juventus en Monza werd gekenmerkt door de inconsistente prestaties van de twee teams die in de laatste competitiewedstrijd twee punten verloren.

Live Uitzending Juventus versus Monza

De wedstrijd Juventus vs Monza in Allianz Stadium-stadion in Torino kan live worden bekeken via streaming. Bekijk het duel tussen Juventus versus Monza op Ziggo Sport vanaf 15:00 uur CET.

Andere TV-kanalenLand:

**) Resepbyta is niet verantwoordelijk voor de link en uitzendkwaliteit.

Voorvertoning

Juventus lijkt behoorlijk getroffen door de aftrekstraf van 15 punten die hem naar de middenmoot van het klassement deed vliegen. Na geen punten te hebben gescoord tegen Napoli (1-5), moest Juve vorige week thuis punten delen met Atalanta nadat de wedstrijd was geëindigd door drie doelpunten te delen.

Bij het hosten van Atalanta kwam Juventus op achterstand nadat Ademola Lookman vroeg in de eerste helft een snel doelpunt scoorde. De omstandigheden veranderden nadat Angel Di Maria en Arkadiusz Milik in slechts negen minuten opeenvolgende doelpunten scoorden tegen de bezoekers.

Maar opnieuw slaagde Atalanta erin om uit te blinken door twee snelle doelpunten in de tweede helft voordat Danilo er uiteindelijk in slaagde een punt te sparen voor de Bianconeri met een doelpunt in de 65e minuut. Helaas heeft dit gelijkspel Juventus nog verder naar de elfde plaats in het klassement geduwd met een totaal van 23 punten of slechts één punt voorsprong op Monza.

Voor Juventus is spelen in Turijn een gouden kans om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De reden is dat in dit seizoen het kamp van Massimiliano Allegri werd vermeld als de club met de op een na beste thuiswedstrijd na Napoli.

Van de tien thuiswedstrijden die zijn gespeeld, werden zeven clean sheet-overwinningen geboekt. Tot dusver wisten alleen AS Roma, Salernitana en Atalanta een punt mee naar huis te nemen uit Turijn.

Juventus zette ook een schitterend rapport neer door vijf van de laatste zes wedstrijden tegen de net gepromoveerde club te winnen. Maar wat interessant is, is dat Juve in deze periode een enkele nederlaag leed tegen Monza, dat dit weekend op bezoek komt in het Allianz Stadium.

Het succes van het verzamelen van 22 punten in het midden van het Serie A-seizoen maakte van Monza een debuutclub met de beste prestaties sinds het seizoen 2004/2005. Het kamp van Raffaele Palladino ging alleen niet door in de Coppa Italia nadat hij afgelopen weekend met 2-1 verloor van Juventus.