HomeInfostreamingWest Ham United vs Brentford, Live! Hoe te Kijken, Link Streamen, Teamnieuws

West Ham United vs Brentford, Live! Hoe te Kijken, Link Streamen, Teamnieuws

Op Vrijdag 30 december 2022 speelt het team van West Ham United tegen Brentford op de ronde 18 speeldag van de Premier League 2022-23. Streaming-uitzendingen van West Ham United versus Brentford, previews en hoe je de wedstrijd kunt bekijken, kun je in dit artikel zien.

Het lijkt erop dat de fans van West Ham United na vier competitienederlagen op rij boos beginnen te worden. Zeker gezien het feit dat hun favoriete club, die de afgelopen twee opeenvolgende seizoenen op rij op de zesde en zevende plaats eindigde, degradatie nu wanhopig moet ontlopen.

Door slechts vier van de 16 wedstrijden te winnen, zijn The Hammers gezakt naar de 16e plaats, slechts één punt voorsprong op Wolves en Nottingham Forest, en slechts twee punten op Southampton, die onderaan staan. Ondanks dat hij zich probeerde voor te bereiden door middel van drie oefenwedstrijden tijdens de WK-pauze, slaagde het kamp van David Moyes er vorige week nog steeds niet in om Arsenal te verslaan.

West Ham United, dat in de eerste helft op voorsprong was gekomen door een actie van Mohamed Said Benrahma vanaf de penaltystip, moest uiteindelijk de superioriteit van de koplopers toegeven door opeenvolgende doelpunten van Bukayo Saka, Gabriel Martinelli en Eddi Nketiah in slechts één minuut. 16 minuten in de tweede helft.

Deze wedstrijd die moet worden gewonnen, zal de gastploeg zeker een zwaardere last laten dragen. Het succes van het verzamelen van 10 punten uit acht wedstrijden in het London Stadium dit seizoen zal naar verwachting de moed in het Moyes-kamp verhogen.

Maar de zware prestatie van Brentford dit seizoen is zeker niet nep. De troepen van Thomas Frank hebben bewezen in staat te zijn grote clubs te dwingen punten te delen of zelfs volledige punten te ontnemen.

Noem het de 4-0 verpletterende overwinning die werd geboekt op Manchester United en 2-1 op Manchester City. Om nog maar te zwijgen van het succes van het dwingen van Tottenham Hotspur, Chelsea, Everton en Leicester City om punten te delen. Het is niet verwonderlijk dat de Bees nu op de 10e plaats staan, ook al is hun positie niet zeker gezien de dreigingen van Crystal Palace, Aston Villa en Leicester City, die respectievelijk slechts één, twee en drie punten achterstand hebben.

Live Uitzending West Ham United versus Brentford

De wedstrijd West Ham United vs Brentford in het London Stadium is live te volgen. Speeldag ronde 18 van Premier League 2022-23 wordt uitgezonden op de Ziggo Sport vanaf 20:45 uur CET.