HomeInfostreamingSunderland vs West Bromwich Albion: Livestream, Waar te Kijken Week 22e van...

Sunderland vs West Bromwich Albion: Livestream, Waar te Kijken Week 22e van de Championship 2022-23

Op Maandag 12 december 2022 speelt het team van Sunderland tegen West Bromwich Albion op de 22e speeldag van de Championship 2022-23. Streaming-uitzendingen van Sunderland versus West Bromwich Albion, previews en hoe je de wedstrijd kunt bekijken, kun je in dit artikel zien.

Sunderland staat op de 11e plaats in het kampioenschap met in totaal 30 punten verzameld uit 21 wedstrijden dankzij 8 overwinningen en 6 gelijke spelen.

De troepen van Tony Mowbray hebben echter nog steeds 14 punten achterstand op de leider van het klassement, Burnley. De kortste afstand is dat Sunderland de derde positie van Blackburn (36 punten) kan naderen.

In de laatste wedstrijd op 3 december wist Sunderland drie punten te scoren dankzij een 3-0 score op Milwall. De drie doelpunten voor The Black Cats werden in de tweede helft gescoord door Amad Diallo, Alex Pritchard en Ellis Simms.

Ook al staan ​​ze in het midden van de tafel, Sunderland moet waakzaam zijn want ze staan ​​7 punten voor op de ploeg in de degradatiezone. Een van de teams in het rode gebied is West Bromwich Albion.

West Brom staat op de 22e plaats met een score van 23 punten, hetzelfde als Blackpool in het UK Championship. Het bereikte record is 5 overwinningen, 8 gelijke spelen en 7 verliespartijen.

Drie van de vijf overwinningen van West Brom zijn behaald in de laatste drie wedstrijden. De Baggies hielden de hele maand november de nul door Blackpool, Queens Park Rangers (QPR) en Stoke City te verslaan.

In de laatste 5 ontmoetingen troffen de twee teams elkaar in de Premier League. Sunderland heeft nog nooit gewonnen, met drie gelijke spelen, terwijl West Brom twee keer heeft gewonnen. Uiteindelijk, op de 22e dag van de Premier League 2016/2017, won West Brom met 2-0 van Sunderland via het doel van Darren Fletcher in de 30e minuut, en Chris Brunt in de 36e minuut. vertrek onmiddellijk uit de dropzone. Wat zijn de kansen?

Live Uitzending Sunderland versus West Bromwich Albion

De wedstrijd Sunderland vs West Bromwich Albion in het Stadium of Light (Sunderland) is live te volgen. Speeldag 22e van Championship 2022-23 wordt uitgezonden op de Voetbal-tv vanaf 21:00 uur CET.

StreaminglinkVoetbal-tv / TV-Bola

**) Resepbyta is niet verantwoordelijk voor de link en uitzendkwaliteit.

Sunderland vs West Bromwich Albion Head-to-Head

• 21 januari 2017 – West Bromwich Albion [2 – 0] West Bromwich Albion (EPL)
  • 01 oktober 2016 – Sunderland [1 – 1] West Bromwich Albion (EPL)
  • 02 april 2016 – Sunderland [0 – 0] West Bromwich Albion (EPL)
  • 17 oktober 2015 – West Bromwich Albion [1 – 0] West Bromwich Albion (EPL)
  • 21 feb 2015 – Sunderland [0 – 0] West Bromwich Albion (EPL)

Laatste Wedstrijd

Sunderland

• 03 nov 2022 – Huddersfield Town [0 – 2] Sunderland (Kampioenschap)
  • 05 nov 2022 – Sunderland [0 – 1] Cardiff City (Kampioenschap)
  • 12 nov 2022 – Birmingham City [1 – 2] Sunderland (Kampioenschap)
  • 25 nov 2022 – Al Shabab [0 – 1] Sunderland (Club vriendjes)
  • 03 dec 2022 – Sunderland [3 – 0] Millwall (Kampioenschap)

West Bromwich Albion

• 29 oktober 2022 – West Bromwich Albion [0 – 2] Sheffield United (Kampioenschap)
  • 02 nov 2022 – West Bromwich Albion [1 – 0] Blackpool (Kampioenschap)
  • 05 nov 2022 – Queens Park Rangers [0 – 1] West Bromwich Albion (Kampioenschap)
  • 12 nov 2022 – West Bromwich Albion [2 – 0] Stoke City (Kampioenschap)
  • 02 december 2022 – Elche [1 – 0] West Bromwich Albion (Club vriendjes)