HomeInfostreamingServië versus Zwitserland Livestream, Waar te Bekijken, Teamnieuws 2022 WK-kwalificatie Groep G

Het Servië elftal treft Zwitserland in de groep G van het WK 2022, Vrijdag 2 december 2022. Servië versus Zwitserland livestreaming, preview en hoe je het kunt bekijken, vind je in dit artikel.

Na met 2-0 te hebben verloren van Brazilië in de eerste ronde van Groep G, liet Servië in de tweede ronde nog twee punten liggen toen het met 3-3 gelijk speelde tegen Kameroen. Hierdoor moet Orlovi onderaan de ranglijst van Groep G staan ​​met een totaal van 1 punt.

Eigenlijk leek Servië spartaans door voortdurend de score van Kameroen gelijk te maken, dat in de 29e minuut het eerste doelpunt had gescoord. Binnen ongeveer 5 minuten na het ingaan van de tweede helft vielen er 3 doelpunten voor Servië, wat hen een 3-1 voorsprong opleverde. Helaas kon Kameroen nog twee doelpunten incasseren waardoor de stand op 3-3 eindigde.

In de finaleronde tegen Zwitserland moest Servië winnen om kans te maken op plaatsing voor de achtste finales. Hoofdspits Mitrovic zal de aanval leiden voor de mannen van Dragan Stojković, die waarschijnlijk de 3-4-3/5-4-1-formatie zullen blijven gebruiken die in de vorige twee rondes werd gebruikt.

Aan de andere kant heeft Zwitserland slechts 1 punt nodig om de tweede plaats in Groep G veilig te stellen. Om promotie naar de achtste finales veilig te stellen, zal de Zwitserse coach Murat Yakin naar verwachting nog steeds dezelfde opstelling gebruiken als tegen Brazilië, met Xhaka en Freuler voor vier verdedigers.

De Zwitserse verdediging is best pittig, mede doordat er in de verdediging doelman Yann Sommer staat. De doelman van Borussia Mönchengladbach verrichtte in de eerste twee speelrondes vele uitstekende reddingen voor de Rossocrociati.

Zwitserland is een sterk team, ook al hebben ze nog nooit een prijs gewonnen in een internationale competitie. Het Zwitserse team won een ticket voor het WK 2022 met 5 overwinningen en 3 gelijke spelen in de Europese kwalificatie, en scoorde 15 doelpunten in 8 wedstrijden.De aanvallende prestatie is erg goed, en de verdedigende prestatie is ook goed, en kreeg slechts 2 doelpunten tegen.

In de eerste ronde versloeg Zwitserland in de 48e minuut Kameroen met 1-0 door het doel van Breel Embolo, maar verloor in de tweede wedstrijd met 0-1 van Brazilië. Als tweede in de groep met 3 punten, zou een gelijkspel voldoende zijn om een ​​goede kans te bieden om door te gaan naar de knock-outfase.

Dus, wie denk jij dat er gaat winnen? Servië of Zwitserland ? Mis deze wedstrijd niet, die om 22:00 uur lokale tijd begint. Het volgende is gerelateerde informatie over de wedstrijd Servië versus Zwitserland:

Live Uitzending Servië versus Zwitserland

Servië versus Zwitserland wedstrijd in Stadium 974 (Doha) kan live worden bekeken. De live-uitzending van het WK 2022 in Groep G wordt vanaf 20:00 uur CET uitgezonden op NOS.