HomeSportWorld CupSchema Halve Finale WK 2022: Livestream Argentinië vs Kroatië

Schema Halve Finale WK 2022: Livestream Argentinië vs Kroatië

De kwartfinales zijn voorbij, het WK 2022 gaat de halve finales in die op dinsdag 13 december en woensdag 14 december worden gehouden.

Vier teams ontmoeten elkaar in de halve finales van het WK 2022 in Qatar, namelijk Argentinië, Kroatië, Frankrijk en Marokko.

Programma halve finale Argentinië vs Kroatië

Op basis van het WK-schema van 2022 wordt de halve finale tussen Argentinië en Kroatië op dinsdag (13/12/2022) gehouden in het Lusail Iconic Stadium, Qatar.

De live-uitzending van Argentinië vs Kroatië wordt om 20:00 CEST uitgezonden door de NOS, terwijl Frankrijk vs Marokko de volgende dag wordt uitgezonden.

Argentinië bereikte de halve finale na een 4-3 overwinning op Nederland na strafschoppen. De wedstrijd was spannend omdat Nederland in de normale tijd 90 minuten de 2-2 wist in evenwicht te brengen.

Nadat er in 30 minuten extra tijd geen wijzigingen waren aangebracht, werd het resultaat van de wedstrijd beslist op strafschoppen. Hier werd de Argentijnse doelman Emiliano Martinez de held. De doelman van Aston Villa wist 2 strafschoppen te redden, terwijl de Nederlandse doelman Andries Noppert slechts 1 strafschop redde.

Ondertussen staat Kroatië ook in de halve finales dankzij winst op strafschoppen tegen Brazilië. Kroatië is twee keer doorgestroomd naar de hogere podia na strafschoppen, eerst door Japan met 3-1 te verslaan in de laatste 16 en Brazilië met 4-2 te verslaan in de kwartfinales.

Beide teams staan ​​dus in de halve finale en wonnen na strafschoppen. Kan de ontmoeting tussen Argentinië en Kroatië in strafschoppen eindigen?

Lees ander geselecteerd nieuws van Resepbyta.com/nl/ op: "Google News"