HomeSportVoetbalUCL-resultaten (videohoogtepunten): Versla Man City, Real Madrid vs Liverpool in de Champions...

UCL-resultaten (videohoogtepunten): Versla Man City, Real Madrid vs Liverpool in de Champions League-finale 2021-22

De halve finales van de UEFA Champions League 2021/22 vinden plaats in het Bernabeu-stadion op 4 mei lokale tijd, en Real Madrid speelt thuis tegen Manchester City in de tweede etappe. In de heenwedstrijd van de Champions League versloeg Manchester City Real Madrid met 4-3.

In de eerste helft bereikte geen van beide teams iets. In de tweede helft scoorde Mahrez voor Manchester City en nam met zijn doelpunt de leiding. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam Rodrigo van de bank en scoorde twee doelpunten.

Met een totaalscore van 5-5 wist Real Madrid deze wedstrijd naar de verlengingen te trekken. De eerste helft van de extra tijd eindigde toen Benzema een strafschop voor Real Madrid scoorde om hen te helpen boven het scoreformulier te komen.

De resultaten van de wedstrijd van gisteravond, Real Madrid verloor van Manchester City in de heenwedstrijd 3-4, thuis in de terugwedstrijd, Madrid won met een score van 3-1.

Totaalscore 6-5 in twee wedstrijden, waardoor Real Madrid de finale van de Champions League bereikte. Ze strijden dit seizoen met Liverpool om de Champions League-titel.

Lees ander geselecteerd nieuws van Resepbyta.com/nl/ op: "Google News"